© Isa-Vet Clínica Veterinària . C/ Andreu Cerdà, 35. Corbera de Llobregat. Telèfon: 93.181.44.05 Inici Equip Serveis Instal·lacions

Isabel Alonso Barbé

Col·legiada Veterinària nº 2751 al COVB

Llicenciada Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1998.  Des de l’any 2001 treballa a la  seva pròpia clínica a Corbera de Llobregat com a veterinària responsable de la gesió i direcció de la clínica. Ha realitzat estades a diferents clíniques de Catalunya i dels Estats Units i les seves àreas d’especial interés són  la medicina interna, diagnòstic per imatge i la cirurgia general.

Cristina Barba Sánchez

Col·legiada Veterinària nº 2751 al COVB

Llicenciada Veterinària per la Universitat de Múrcia l’any 2000. Doctorada veterinària l’any 2007,  postgrau de cirurgia a la UAB l’any 2011.  Treballa en clínica de petits animals des de la seva llicenciatura, també ha realitzat tasques de  docent i de direcció d’una clínica veterinària i un hospital d’urgències propi, i les seves àreas  principals són l’estudi citològic i les anàlisi clíniques, els animals exòtics , la etologia, el  diagnóstic per imatge i la cirurgia. 

Cristina López González

Col·legiada Veterinària nº 5183 al COVB

Graduada en Veterinària per la UAB l’any 2015. Treballa a la clínica de petits animals des de que va finalitzar el grau. Ha realitzat pràctiques en  diferents clíniques i hospitals veterinaris, amb gran interés per la medicina felina, la dermatologia  i la cirurgia de teixits tous,  realitza formació continuada per ampliar els seus coneixements i  estar a l’avantguarda de la medicina veterinària. 

Yaiza Olaiz

Auxiliar Clínica Veterinària.

Va finalitzar els estudis d’auxiliar de clínica veterinària l’any 2017. Té formació en ensinistrament 

caní, bases del comportament caní i felí i cuidadora de fauna silvestre.  

Amb experiència laboral al Parc Faunístic d’Osca, amb animals salvatges i a un Hospital de  referència de petits animals. Treballa a la clínica de petits animals des de que va finalitzar el grau.  Ha realitzat pràctiques en diferents clíniques i hospitals veterinaris. Continua formant-se  diàriament per millorar les seves habilitats. Actualment a la clínica assiteix a les veterinàries a les  consultes, quiròfan i laboratori. 
EL NOSTRE EQUIP
Equip
©© Isa-Vet Clínica Veterinària . C/ Andreu Cerdà, 35. Corbera de Llobregat. Telèfon: 93.181.44.05 Isa-Vet Clínica Veterinària . C/
Isa-Vet Clínica Veterinària
Inici Equip Serveis Galería

Isabel Alonso Barbé

Col·legiada Veterinària nº 2751 al COVB

Llicenciada Veterinària per la Universitat Autònoma de  Barcelona l’any 1998.  Des de l’any 2001 treballa a la seva pròpia clínica a Corbera de Llobregat com a veterinària  responsable de la gesió i direcció de la clínica. Ha realitzat estades a diferents clíniques de Catalunya i  dels Estats Units i les seves àreas d’especial interés són  la medicina interna, diagnòstic per imatge i la cirurgia  general.

Cristina Barba

Sánchez

Col·legiada Veterinària nº 2751 al COVB

Llicenciada Veterinària per la Universitat de Múrcia l’any  2000. Doctorada veterinària l’any 2007, postgrau de  cirurgia a la UAB l’any 2011.  Treballa en clínica de petits animals des de la seva  llicenciatura, també ha realitzat tasques de docent i de  direcció d’una clínica veterinària i un hospital  d’urgències propi, i les seves àreas principals són  l’estudi citològic i les anàlisi clíniques, els animals  exòtics , la etologia, el diagnóstic per imatge i la  cirurgia. 

Cristina López

González

Col·legiada Veterinària nº 5183 al COVB

Graduada en Veterinària per la UAB l’any 2015. Treballa a la clínica de petits animals des de que va  finalitzar el grau. Ha realitzat pràctiques en diferents  clíniques i hospitals veterinaris, amb gran interés per la  medicina felina, la dermatologia i la cirurgia de teixits  tous,  realitza formació continuada per ampliar els seus  coneixements i estar a l’avantguarda de la medicina  veterinària. 

Yaiza Olaiz

Auxiliar Clínica Veterinària.

Va finalitzar els estudis d’auxiliar de clínica 

veterinària l’any 2017. Té formació en ensinistrament 

caní, bases del comportament caní i felí i cuidadora 

de fauna silvestre.  

Amb experiència laboral al Parc Faunístic d’Osca,  amb animals salvatges i a un Hospital de referència  de petits animals. Treballa a la clínica de petits  animals des de que va finalitzar el grau. Ha realitzat  pràctiques en diferents clíniques i hospitals  veterinaris. Continua formant-se diàriament per  millorar les seves habilitats. Actualment a la clínica  assiteix a les veterinàries a les consultes, quiròfan i  laboratori. 
Equip